PURP.S.

“Wat doe je als je geest vastzit, maar je lichaam groeit?”

“PURP.S.” is een multidisciplinaire live performance van muzikant, schrijfster en performer Calya J. Ze vertelt de evolutie van een bang klein meisje naar een jonge vrouw. Het verhaal bevat vijf reflectiepunten, die haar ertoe brengen te begrijpen wie ze is en het loslaten van een versie van zichzelf waarmee ze zich vroeger identificeerde.

De titel “PURP.S.” is geïnspireerd door de combinatie van het woord ‘purpose’ en ‘paars’, de kleur die verwijst naar zowel haar richting in het leven als het mysterie van haar creatieve geest.

Voor Radiant Nights #11 presenteert ze voor het eerst Purp.S. Een concertvoorstelling waar ze beeld, woord en nieuwe sounds combineert tot een heilig moment van samenkomen, bezinning en helen. Ondersteund door haar band en backing vocals neemt ze de leiding van dit sacraal moment en beleeft ze met het publiek de vele emoties van zonsopkomst tot zonsondergang en viert ze de relatie tussen de maan en de zon.

Young Creatives Fashion Show

Naar aanleiding van het African Royal Ball hebben Youth Zone, Kilalo en Urban bib Permeke i.s.m. Amaj Productions de krachten gebundeld om een fashion show te organiseren zodat iedereen inspiratie kon opdoen voor het grote bal. Tijdens deze avond exposeren verscheidene Antwerpse designers hun werk met Afrikaanse prints. Hiernaast gaven we en podium aan verschillende Antwerpse dansers en muziekartiesten.