Meet me Halfway

Wat gebeurt er wanneer een geadopteerde zwarte man en een witte vrouw verliefd worden op elkaar? Wat gebeurt er als beiden nog worstelen met hun verleden? Als beiden nog niet klaar zijn met zichzelf? Wat gebeurt er als culturen elkaar en zichzelf in de weg staan? Als twee mensen van elkaar willen houden en dat toch niet kunnen? Of niet kunnen en toch willen?

Meet me Halfway van Adams Mensah geeft woord, beeld en lichaam aan hun poging, ergens tussen aantrekking en conflict, tussen begrip en onbegrip, tussen liefde en haat. Een knallende tekst over culturen, migratie en, vooral, over identiteit.

Young Creatives Fashion Show

Naar aanleiding van het African Royal Ball hebben Youth Zone, Kilalo en Urban bib Permeke i.s.m. Amaj Productions de krachten gebundeld om een fashion show te organiseren zodat iedereen inspiratie kon opdoen voor het grote bal. Tijdens deze avond exposeren verscheidene Antwerpse designers hun werk met Afrikaanse prints. Hiernaast gaven we en podium aan verschillende Antwerpse dansers en muziekartiesten.

Antwerp All Star Band

Antwerp All Star Band

De Antwerp All Star Band kwam tot stand dankzij Ubuntu Rhythm, een stageproject van studenten van de KDG in samenwerking met Het Oude Badhuis. Ze wilden de vele muzikaal getalenteerde mensen van de Afrikaanse gemeenschappen in Antwerpen een podium geven.