The Other Face

The Other Face

Sam is getrouwd met een man die naar de buitenwereld toe zich gedraagt als een perfecte heer en man. Terwijl hij binnen gesloten deuren Sam bont en blauw slaagt. Sam neemt eindelijk een beslissing om een verandering te brengen in haar huwelijk door voor zichzelf te kiezen en een andere deel van haarzelf te leren kennen.

Religion Traders

Religion Traders

In een wereld van sociale media waarbij iedereen toegang heeft om op het internet alles te zetten wat ze maar willen gebruiken mensen deze middel om verkeerd informatie te creëren waarmee ze misbruik van mensen maken om aan rijkdom te komen.

Sometimes In Autumn

Sometimes In Autumn

Micha heeft wat verklaringen te doen nadat hij zijn dochter uit woede heeft verteld dat haar moeder niet haar biologische moeder is. En dat op de avond van zijn huwelijksverjaardag…

Genade

GENADE

Genade woont bij zijn moeder Ellen. Wanneer zijn moeder na een hartinfarct komt te sterven, trekken zijn tante Stella en haar zoon Justin bij hem in. Zijn tante is echt verbitterd en jaloers omdat Ellen als kind alles kreeg waar ze slechts van kon dromen. Genade gaat samen met zijn neef naar school, maar hoe reageert Stella wanneer de geschiedenis zich dreigt te herhalen?

Genade is een meeslepend familiedrama over hoe ver een moeder zou gaan om haar kind te beschermen.

De film ging op 9 september 2011 in première bij Cinema Zuid in Antwerpen en speelde nadien twee weken lang in het Filmhuis Klappei.